top of page

 När tog vi senast 

 en backup? 

 Hur gör vi en 

 dataåterställning? 

Säkerhetskopiera, ett avgörande steg.

En felaktig åtgärd, en datorkrasch eller virusinfektion och dina filer är borta för alltid. Vi tänker oftast inte på det innan

det är för sent. Säkerhetskopiera alltid din data för att undvika katastrofer.

Vi erbjuder kostnadseffektiva backuplösningar till företag men även för konsument och SOHO (Small Office, Home Office).

Ett enkelt snabbt och säkert sätt att skydda din data lokalt och off-site för PC, Mac och servers.

Backup som tjänst (BaaS)
Acronis BaaS Backup-as-a-service
Backup som tjänst med Acronis

Att köpa backup som tjänst innebär att ni får den trygghet och kontroll ni behöver. Er data är alltid krypterad i redundanta och säkerhetsklassade datacenters. Vid eventuella fel blir vi och ni informerade så att man direkt kan vidta åtgärder. 

Acronis Cloud skyddar hela datorn med en exakt kopia på operativsystemet, databaser, filer, program och inställningar. Om din PC, Mac eller server tappas bort, stjäls eller skadas, kan vi enkelt och snabbt återställa hela systemet till dess exakta tidigare tillstånd även på en ny dator. Här spelar det ingen roll att hårdvaran är annan. Det går också återställa bara de filer och mappar som du behöver. Spara tid och frustration med branschens ledande backuplösning.

Lokalt & off-site

Att lagra dina backupfiler lokalt och i molnet har sina fördelar. Lokal lagring är användbar för snabb återställning. I molnet finns alltid din data, oavsett vad som händer.

Full image backup

Att skapa en exakt kopia av hårddisken missar du inte några viktiga filer eller inställningar. Det förenklar också arbetet när det är dags att byta till en ny dator.

Efter schema

Flera scheman till olika saker. Kanske vill du kopiera hela hårddisken ibland men vissa kataloger dagligen. Luta dig tillbaka, det är helt automatiserat.

Acronis backup True Image 2017
Acronis True Image 2017

Skydda ditt digitala liv med den riktigt kraftfulla programvaran från Acronis.

Acronis True Image 2017

Acronis True Image skyddar hela datorn med en exakt kopia på operativsystemet, filer, bilder, videor, program, inställningar och preferenser. Om din PC eller Mac tappas bort, stjäls eller skadas, kan du enkelt och snabbt återställa hela systemet till dess exakta tidigare tillstånd även på en ny dator. Här spelar det ingen roll att hårdvaran är annan. Du kan också återställa bara de filer och mappar som du behöver. 

 

Inga månad- eller årsavgifter. Här betalar du programlicensen en gång och tillhandahåller själv lagring och övervakningen.

Modellerna finns för 1st, 3st eller 5st PC/Mac.

 

Gör en kopia av hela hårddisken.

Säkerhetskopiera hela datorn, inklusive operativsystem, program och data. Inte bara filer och mappar till ett USB-minne.

Valfri återställning.

Återställ hela hårddisken eller enbart några filer till samma dator eller en helt ny med annan hårdvara.

Optimerad för Windows 10 & OSX

Certifierad för Windows XP, 7, 8 och 10.

bottom of page