top of page
"Rätt servicenivå bidrar till vår och Er framgång."

En lokal IT-parter att lita på.

Vi vet vad ni behöver för att lyckas, med hjälp av rätt IT-stöd och vår erfarenhet hjälper vi er att hitta de lösningar som gör er framgångsrika – våra lösningar gör skillnad.

 

Flexibilitet är ett ledord och vi eftersträvar alltid att leverera rätt lösning eller produkt för aktuell situation. Vi vet att alla verksamheter är olika och vi ser alltid till varje kunds enskilda behov oavsett ifall det gäller en separat tjänst eller ett helhetsåtagande.

 

Vi som samarbetspartner tar hand om alla dina IT-frågor, allt från enkla produktval till drift och strategifrågor.

Konsulttjänster IT

Konsulttjänster

På plats hos er, som er egen IT-avdelning eller som kompetens och resursförstärkning till er egen personal. Besök vid enstaka tillfällen, projekt eller via serviceavtal. Vi erbjuder en total service av er IT-miljö.

Molntjänster, cloud

Molntjänster

Molnet erbjuder många kostnadseffektiva lösningar. För att nämna några; Automatisk backup och säkerhetskopiering online. Virtuellt skrivbord för t.ex. administrations- och löneprogrammet. Samarbeta bättre och dela dokument

snabbt och enkelt. Telefonväxeln i fickan, koppla och styr samtal efter behov.

Försäljning, datorer, nätverk

Produktförsäljning

Rätt hårdvara och korrekt licensiering är en viktig bas i er IT-miljö. Vi är återförsäljare för flertalet marknadsledande tillverkare som Microsoft, HP, Lenovo, ZyXEL, Cisco m.fl.

bottom of page