top of page
SOONR - ETT BÄTTRE SÄTT ATT FÅ MER GJORT

Soonr är en tjänst som kombinerar fördelarna med backup, säker tillgång till filer och virtuellt projektarbete.

Soonr grundades 2005 och erbjuder en molntjänst som heter "Soonr Workplace" – med Soonr Workplace blir verksamheten snabbare och säkrare. Med Soonr kan du samarbeta i realtid i projekt, eller offline med Sync-tekniken, och med vår automatiska säkerhetskopiering och versionshantering är dina filer alltid skyddade. Soonr använder avancerad kryptering och geo-redundanta datacenters för att dina filer ska ha högsta säkerhet. I dag används Soonr Workplace av över 100.000 företag runt om i världen.

AUTOMATISK SÄKERHETSKOPIERING

Få de filer du arbetar med automatiskt säkerhetskopierade, medan du arbetar. Du kommer aldrig att förlora en förändring i en fil igen. Det är verkligen så lätt.

 

När du eller dina kollegor gör dokumentändringar uppdateras dessa dokument automatiskt på alla skrivbord. Du behöver inte köpa annan programvara eller prenumerera på andra tjänster – Soonr tar hand om detta.

 

Sov bättre genom att veta att alla dina viktiga dokument alltid är ordentligt säkerhetskopierade. Du behöver aldrig mer oroa dig över dina värdefulla filer, även om du råkat ta bort en fil eller fått ett virus. Med Soonrs inbyggda versionshantering kan du snabbt och enkelt återställa filer och mappar till dess ursprungliga form och plats.

ARBETA TILLSAMMANS

Bygg grupper med medlemmar både inom och utom ert företag och arbeta tillsammans i avgränsade projekt. Dela filer inom teamet och låt medlemmarna göra löpande uppdateringar.

Medlemmarna i teamet kan även kommentera andras inlägg och filer på ett sätt som liknar hur man kommenterar i t.ex. Facebook. En användare i teamet kan lägga till en fil och en annan kan uppdatera den med mer information och kommentarer.

Den lagring som köps till Soonr kontot kan fördelas av administratören efter användarnas behov. Man kan t.ex. låta en användare få tillgång till 5 GB för sin backup och en annan får tillgång till 10 GB. Detta gör att man kan utnyttja sin lagringsvolym maximalt.

GOTT OM LAGRINGSUTRYMME
Soonr Pro 1000 GB - 3 användare, 3 anslutningar.

1 eller 12-månaders prenumerationer.

 

Finns möjlighet att bygga på med fler användare och mer lagring.

DIN DATA FÖLJER MED DIG

När du är på språng eller arbetar med andra, har du obegränsad och säker tillgång till dina säkerhetskopierade filer via PC, webben eller mobila enheter. Soonr stöds av de flesta moderna mobiltelefoner såsom iPhone och Blackberry och telefoner med Android operativsystem.

PÅ DIN DATOR

Mac (OSX), Windows, Linux.
Soonr på datorn

I DIN FICKA

iOS, Android, Windows, Blackberry
bottom of page